sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Rally-tokosta koulutustunnus RTK1 :) ja rally-treeniä

Namu ja RTK1 

Eilen oltiin Lahdessa Rally-tokokisoissa ja tulihan sieltä se viimeinen hyväksytty tulos eli ALO 87p. (max.100p.) tuomarin kommentilla "Kivaa oli :)" ja tämä tarkoittaa sitä, että saatiin koulutustunnus RTK1 ja vieläpä suoraan kolmella kokeella :) Meillä oli hyvä putki menossa selkeästi, kuukauden välein yksi koe ja hyväksytysti kaikki. Nyt sitten saatiin siirto AVO-luokkaan ja pitäisi sitten alkaa ihan oikeasti treenaamaan ;) :D


Koe oli Villähteen Agility Urheilijoiden järjestämä, tuomarina meillä oli Heikki Palosaari. Halli oli iso, joten kolme luokkaa oli menossa yhtäaikaa. Osallistujia ALO:ssa oli peräti 52 ja me startattiin ekan ryhmän viimeisinä (19:sta). Häiriöitä oli myös ihan kiitettävästi, sillä hallissa oli paljon ihmisiä ja koiria yhtäaikaa. Alla muutamia tunnelmakuvia eiliseltä.

Kisarata

ALO-luokan ensimmäinen ryhmä

Namu odottaa radalle pääsyä

Pientä herkuttelua kokeen jälkeen Perjantaina oltiin treenaamassa rally-tokoa Susannan ja Ekku-tollerin kanssa ja hyvin oltiin valittu rata, siinä olikin yllättävän paljon yhtäläisyyksiä koerataan verrattuna. Treenit meni todella hienosti, ehkä parhaiten koskaan. Ehkä se neljän viikon treenitauko oli tehnyt hyvää :D  Lisään tähän videon meidän treeniradasta, kunhan saan laitettua sitä vähän pienemmäksi ;) => Nyt pitäisi näkyä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti