sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Peko-kausi avattu rauniolla ja mejäilyä

Perjantaina kävimme tekemässä Namulle VOI-luokan mejä-jäljen, pituus ei ihan ollut sama kuin kokeessa, mutta ihan kivan pituinen salaman muotoinen jälki kuitenkin ja tietenkin katkokulmalla ja kolmella makauksella :) Namu pääsi illalla vielä rallattelemaan Sissi-tollerin kanssa, vauhtia riitti metsässä ja kallioilla. 

Namu ja Sissi
Sissi, kallion kuningatar :)
Sissi ja Namu


Ja keskiviikkona käytiin Namun kanssa ensimmäistä kertaa Kickbike-lenkillä :) Ihan hyvin meni vaikka ei oltu harjoiteltu sitä lainkaan, tehtiin n. 6,5 km lenkki, välillä käveltiin, etenkin ylämäet :D Kivaa oli, kunto nousee lähes huomaamatta ;)
Lauantaina sitten oli raunioratatreenien aloitus Oittaan radalla. Sen kunniaksi saimme todella hienon aurinkoisen päivän. Namu oli ihan täpinöissään ja lähtikin vauhdikkaasti etsimään "kadonneita" henkilöitä radalle ja löysikin kaikki kolme todella nopeasti. Oli taas tosi kivaa nähdä koiran iloista työskentelyä :)  Kiitos Johannan, sain pari videotakin Namun työskentelystä, ensimmäinen kaivolta, jonne johti betoniportaat ja toinen etsittävä löytyi "kerrostalon" (puuhökkeli) viereiseltä betoniloukulta.

Onnellinen Namu löydettyään kaikki kolme "etsittävää" :)

Osa Oittaan raunioradasta

Piilossa sai samalla nauttia auringosta :)

Piilossa "jääkaapissa", onneksi ei ollut kylmä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti