Agility01.01.2015

Uuden vuoden kunniaksi treenit alkoivatkin uudella hallilla. Siirryimme Ojakkalasta Lägi-hallille Muijalaan kevätkaudeksi ja treeni-ilta vaihtui perjantaista torstaille. Hallissa on kolme rataa vierekkäin väliaidoilla erotettuina. Meillä on kouluttaja aina kuun ensimmäisenä torstaina ja muut kerrat harjoittelemme koulutuksessa tehtyjä harjoituksia itsenäisesti.

Ensi viikolla on vielä kahdet treenit, sillä perjantaina on Ojakkalassa viimeinen kerta.

Kuvat Lägin halli :lta
* * * * *
5.10.14: Agilityn hallikausi alkoi tällä viikolla, tosin me päästään mukaan vasta ensi viikon perjantaina. Treenit ovat Ojakkalassa,  http://www.sudenpentu.com/halli_tiedot.php ,  ja meillä onkin siellä mukavan pieni ryhmä :)


* * * * *

Kesäkauden viimeiset ulkotreenit pidettiin tällä viikolla 9.9.14 Navalan kentällä Veikkolassa.
Vuorossa olivat ns. päättäjäiskisat. Namu meni hienosti toisella kierroksella ja ohjauskin onnistui :) Tuloksena nollarata 20 esteen radalla :)

Treenit jatkuvat lokakuun alusta Ojakkalassa, http://www.sudenpentu.com/halli_tiedot.php 
ja suunnitelmissa olisi jotkut kisat vielä tämän vuoden puolella.* * * * *

Ensimmäiset viralliset kilpailut olivatkin sitten Liedossa 30.3.14

Menimme sekä hyppyradan että agiradan. Agiradalla oli keinu, jota hiukan jännitin, mutta Namu meni sen kuin vanha tekijä. Alun takertelun jälkeen = Namu kävi molemmilla radoilla moikkaamassa ratahenkilökunnan, radat menivät oikein mallikkaasti. Mutta muuten tulokseksi siis hylkäykset:


AGIHyppyratamaxi-1 -[hyl]Lieto 30.3.2014MUJUNEN SALME
AGIPerusratamaxi-1 -[hyl]Lieto 30.3.2014MUJUNEN SALME

                                    Alla muutama kuva hallista sekä molemmilta radoilta videot.                                                              Namu ja siskonsa Inka


                                                                      Namu ja Inka
* * * * *

La 29.11.13

Osallistuimme Koirakoulu Taitoa Tassuihin järjestämiin möllikilpailuihin maxi-luokassa. Saimme mennä kaksi rataa, joista parempi rata huomioitiin. Kisat menivät hyvin ja meidät palkittiin pokaalilla ja koirannameilla, tuloksena 1.palkinto :)

* * * * *

La 12.10.13

Tosimöllien agilitykisoissa meni ihan kivasti. Radalla oli vain esteitä, jotka maassa ja päällä suojat sekä putkia, 2 erilaista, ne mentiin yht. 4 kertaa ja yksi pieni n. 50cm A-este, joka mentiin kaksi kertaa. Esteitä tuli yhteensä 14 ja vauhtia piisasi, tuli kyllä itselle kiire, kun nuo "hypyt" oli lähinnä läpijuoksuja :)  Ekalla kierroksella Namu harhaili pikkaisen, kävi katsomassa kirjuria ja aidan takana olevia ihmisiä :D Tuli kyllä takaisin nopeasti ja jatkettiin, radalla tuli yksi hylky eli hyppäsi yhden esteen väärästä suunnasta. Toisella kierroksella Namu oli niin vauhdissa ettei ottanut häiriötä ja meni niin kovaa, joten A-esteeltä tuli virhe kontaktista ja pari jotain muutakin, yht. 15 p. Ihanneajan sisällä kyllä selvittiin. Toinen rata meni paremmin. Pääasia oli kuitenkin, että pääsimme vieraaseen paikkaan menemään rataa ja kivaa oli :)

* * * * *

To 19.9.13

Agilityssa ollaan taas tehty uusia ohjauksia; jaakotuksia sekä edestä- ja takaaleikkauksia. Valssia ollaan myös pidetty mielessä. Lokakuussa on sitten möllikisat Koirakeitaalla Vantaalla, kiva nähdä miten Namu toimii vieraassa hallissa :)

* * * * *

Pe 16.8.13

Agility on jatkunut nyt toista viikkoa ja Namu on selvästi keskittyneempi kuin keväällä ja helpommin ohjattavissa :)

Nyt päästiin menemään jo ihan kunnon ratoja; rengas, puomi, putki, hyppy, kepit, rengas, puomi, jonka jälkeen valssi(käännös) ja pussi sekä rengas.

Toinen rata oli lyhyempi, mutta haastavampi; rengas, puomi, pussi, jonka jälkeen joku ohjausliike, jonka nimeä en muista, mutta kuitenkin ohjaus vaihdettiin oikealle ja mentiin putki, jonka jälkeen valssi ja sen jälkeen hyppy.

Ehdittiin menemään ainakin neljä rataa, kun kaikilla meni niin hyvin :)

Ja viime kerrasta petranneena Namu meni puominkin tosi tarkasti, eikä hypännyt pois ennen kontaktipintaa.

Oli kyllä tosi kivaa :) Ensi viikolla taas jatketaan.

* * * * *

Kesätauko, agility jatkuu elokuun alussa.

Tällä viikolla ke 10.4.13 jatkuu agilitytreenit tutussa kaveriporukassa Koirakoulu Taitoa tassuihin paikassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti