sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Rally-tokokisoissa ja aurinkoisia talvikuvia

Olimme eilen Tuuloksessa Rally-tokokisoissa. Kisat pidettiin Kauppakeskus Tuuloksen parkkihallissa, joten häiriöt olivat taattu. Hallissa kaikui kovasti ja paikkana se ei tietty ollut mitenkään niin mukava verrattuna hallikisoihin, joissa olimme kolme viikkoa aiemmin. 

Olimme toiseksi viimeinen koirakko, joten odotusaika oli pitkä. Aamulla lähdimme jo ennen kahdeksaa ja radalle pääsimme joskus lähempänä puoltakahtatoista. Nyt olisi ollut meille parempi startata ensimmäisten kymmenen joukossa. Tällä kertaa emme pisteillä juhlineet, saimme 74 / 100 pistettä, joka kuitenkin on hyväksytty tulos :) Eli nyt sitten tarvitsemme enää yhden hyväksytyn tuloksen koulutustunnukseen :)

Namulle ostin uudet turvavaljaat autoiluun ja eilen ne olivat ensimmäistä kertaa käytössä. Vaikuttivat olevan oikein hyvät. Merkki on Allsafe, niissä ei ole muovilukkoja, kuten entisissä, joten ovat jo sen perusteella turvallisemmat käytössä. Tilasin ne Zooplussasta, hinta noin 60,-.

Tuosta vasemmanpuoleisesta kuvasta puuttuu se jatko-osa, jolla kiinitys tehdään auton turvavyöhön. 

Tässä linkki Zooplussan sivulle: Zooplus autovaljaat , jossa lisätietoa valjaista.

Alla kuvia myös viime viikonlopulta, kun aurinko ilahdutti mieltä ja lämmittikin jo. Tehtiin Namun kanssa pitkä lenkki metsän läpi pelloille ja välillä pysähdyimme vaan nauttimaan auringosta ja maisemista.


Ja tähän vielä yksi kuva tältä päivältä, Namu sunnuntain päikkäreillä parin tunnin aamulenkin ja -ruuan jälkeen :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti