sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Raunioradalla treeneissä ja valiokakkua

Tänään sitten päästiin viikon tauon jälkeen raunioratatreeneihin. Pääosin oli hyvä ilmakin, vasta yhden maissa alkoi satelemaan, eikä sittenkään ihan koko aikaa. Vuorossa oli superhäiriötreenit, vaikka metsäpalovaroituksen takia emme voineet laittaa tynnyreihin savua, mutta metelikasetti oli päällä ja kolistelijoita piilojen lähellä/päällä sekä ruoka- ja vaatehäiriöt. Namulla oli lisäksi kahden putken suussa pullot esteenä ja sen läpi piti tunkeutua. Toista tunkeutumista en nähnyt, kun itse kävelin eri suunnasta, mutta toinen tunkeutuminen ainakin sujui hyvin. Maalihenkilöt löytyivät nopeasti. Kolmas oli sitten hieman maan alla, jonne piti loikata alamäkeen. Viimeinen maalihenkilö olikin sitten vaikein, eikä Namu ollut ainoa, joka ei heti löytänyt tätä piileskelijää. Häiriökolistelijat olivat hyvinkin piilon läheisyydessä ja Namu kävi kyllä siellä ihan lähellä, mutta jostain syystä ei vaan saanut hajua ja välillä kyselikin sitten multa apuja, en auttanut :D Namu sai sitten selvitettyä itse reitin maalihenkilön luokse :)  Tämän jälkeen otettiin vielä yksi palauttava tehtävä ja sen Namu selvitti mallikkaasti :)

Loppupalaverissa söimme sitten Namun JVA kakkua, Mangojuustokakkua :) Nams, oli hyvää!  Namu sai lahjaksi vielä uuden lelun treenikamuilta Maijalta ja hänen ahkeralta maalityttö Lauralta.

Lopuksi höntsäilimme vielä radalla ja otin muutamia kuvia, mukana Namun lisäksi olivat Riemu-tollerityttö ja Natu-lapinkoiratyttö.
Riemu <3


Namu ja Natu höntsäilemässä treenien jälkeen :)

Natu <3


Namu ja Riemu

Laura puhdistaa Namun lelua ja Namu seuraa sitä silmätarkkana :)

Kohta lähdössä kotiin :)
Pikkupötköt <3 eli Wapun ja Namun pentuset n. 2 viikon ikäisiäEi kommentteja:

Lähetä kommentti