sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Joulua odotellessa

Taas on aika vierähtänyt sen verran nopsaan, ettei ole ehtinyt blogiinkaan kirjoitella. Tässä nyt viime viikkojen kuulumiset.

Tänään Namu sai roppakaupalla tyttöseuraa lenkeille ja treeneihin. Ensin kävimme metsälenkillä Helin ja hänen koiriensa Wapun ja Donnan kanssa ja otimme hakuruutua dameilla häiriössä. Sitten vielä päivällä päästiin metsälenkille Johannan ja Riemu-neidin kanssa. Otimme myös pientä noutotreeniä samalla molemmille. 
Riemu ja Namu poseeraa isolla kivellä
Namu testaa Riemun kulkupeliä ;)

Päätin sittenkin laittaa joulupuun sisälle, ja tosiaan joulupuun eikä joulukuusen, sillä tämä on muovia ja vielä valkoinen :D Mutta siitä tuli oikein hieno koristeineen ja valoineen. Väriteemana on valkoisen lisäksi hopea, kulta ja punainen. Namu oli kiitettävästi mukana koristelussa ja ihmetteli, kun en antanut hänelle kimaltelevia "palloja". Hyvin on puu pysynyt pystyssä ja koristeet saaneet olla rauhassa. Eilen illalla Namu kävi heiluttelemassa yhtä punaista palloa, mutta jätti sen sitten rauhaan, onneksi :D  Ulkona, takapihan puolella terassilla ja etupihan puolella on ihan oikeat kuuset valoineen. Lisäksi laitoin valot myös etupihan havuihin.
Joulupuu on koristeltu
Etupihan puolelta

Eilen oltiin pitkästä aikaa rakennusetsintätreeneissä Namun kanssa. Oli kyllä kivaa, niin Namulla kuin minullakin. Piilot olivat haasteellisia ja hajut kulkevat vielä ihan eritavalla rakennuksissa kuin ulkona, mutta haasteista selvittiin ja Namu löysi kolme maalimiestä kahdesta eri kerroksesta hienosti. Lopuksi otimme vielä yhden palauttavan etsinnän, jotta viimeiseksi osunut vaikein tehtävä kolmesta saatiin nollattua. Tossut jalassa Namu viipotti menemään ja hyvin oli hallinnassa kaikin puolin. Kivaa oli!

BH-treenit aloitettiin tällä viikolla mukavissa merkeissä ja yritetään porukalla päästä kokeeseen kevään/kesän aikana. Täytyy katsella BH-videoita netistä, jotta saa mielikuvan seuraamiskaaviosta, se kun tulee osata ja pitää myös itse laskea tarvittavat askeleet, huh siinä haastetta ohjaajalle :D

Namun ja Mangon (Megwe'g Cerub) pennut lähtivät omiin koteihin viikko sitten ja täyttävät huomenna jo 9 vkoa. Tässä pentujen viralliset nimet versus kutsumanimet: nro 1 M. Harapriya (Jumalan rakastama) = Nipsu, nro 2 M. Harshada (antaa iloa/rauhaa) = Holly, nro 3 M. Hirkani (pieni timantti) = Mila ja nro 4 M. Hiranya (kulta) = Oili (?) jäi Katelle. 

Alla seisotus- ja pääkuvat 6 vkoa vanhoista pennuista. Kuvat K.Sjöblom.


Nipsu
Nipsu

Holly
Holly

Mila
Mila

Hira
Hira


Helsinki Winner- ja Voittaja- näyttelyissä tuli pyörähdettyä 5. ja 6.12. Molempina päivinä tuli EH (erittäin hyvä), arvostelut löytyvät Näyttelyt-välilehdeltä. Muilla Waterfoxeilla (su) meni paremmin ja esitimme vielä kasvattajaryhmän. Siinä oli mukana Tiinan Aava (Wf Aquarell) ja Annen Aqu (Wf Aquamax), jotka ovat sisaruksia sekä Leevi (Wf Red Apache) ja Namu (Wf Red Navajo), sisarukset. Saimme mukavan arvostelun ja olimme 2. (/3) ja saimme KP:n (kunniapalkinto).

Alla pari kuvaa sunnuntailta. Kuvat Anne Huvinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti