maanantai 16. marraskuuta 2015

Syksyä, vaan ei vielä talvea


 Syksy on tullut vaan talvesta ei tietoakaan. 

 Siispä rauniokausikin purkitettiin vasta reilu viikko sitten pimeätreeneillä ja päättäjäisillä koutsien mökillä samaisena viikonloppuna. Hauska oli huomata kuinka koirilla vauhti ei suinkaan hiljentynyt pimeässä työskennellessä, mutta ohjaajilla teki tiukkaa pysyä perässä, kun piti katsoa minne astuu :) Merenranta/mökkitreeneissä Namulla oli etsintää pimeässä kellarissa, josta maalihenkilö löytyikin nopeasti ja toinen maalihenkilö löytyi veneen alta majailemasta mökin terassilta :D 

 Raunioilla jatketaan myös ensi vuonna ja tavoitteena on saada ilmaisu kuntoon ja harjoitella vielä tunkeutumista, sitten voidaan ottaa ilmaisu myös radalle ja tähdätä peruskokeeseen. Metsähakutreenejä koitetaan saada käyntiin tänä talvena meidän innokkaan raunioporukan kanssa, kunhan saadaan päivät sopimaan.

 Toko-treenit on aloitettu hallissa, tämä on nyt toinen kausi Piskipajalla Veikkolassa. Huikeaa edistymistä on tapahtunut, kun vertaa vuotta taaksepäin. Ehkä päästään ensi vuoden puolella starttaamaan kisoissakin. Rally-tokoa treenataan nyt jonkin verran itsenäisesti, jotta voitaisiin siinäkin startata kokeissa ensi vuoden alusta. Viime RT-möllikisoistahan saatiin 98 / 100 pistettä vaikka ei oltu harjoiteltu :) 


 Nomea voi hyvin myös nyt treenata, ainoastaan arkena pimeys tulee niin aikaisin ettei ehdi, mutta viikonloppuna hyvinkin. Viime sunnuntaina saatiinkin hyvät häiriötreenit toisesta koirasta perheineen. Lopulta sujui jo ihan mukavasti, lisää vaan treeniä häiriössä :)

 Rokotuksilla käytiin viime viikolla, nyt Namu sai 4.-rokotteen, joten kennelyskä uusitaan ensi vuonna, muut vasta 2017 ja -18. Ell kuunteli myös hengitysäänet ja sydämen sekä katsoi korvat ja suun. Terve koira ja Namu oli hyvin tyytyväinen eläinlääkärillä, ilmeisesti on jäänyt vain hyviä kokemuksia aiemmin, kun niin innolla sinne menee. Samalla otettiin myös pari geenitestiä, CEA ja DE. Nyt vaan odotellaan niiden tuloksia.

 Vekoran eli Veikkolan koirakerhon järjestämässä eläinten koulukuvauksessakin käytiin ja uskoisin, että sieltä tulee kivoja kuvia, viikon verran vielä odotusta. Namu oli malli ihan parhaasta päästä :) 

 Ensi viikonloppuna suunnataan Jyväskylään jo lauantaina ja menemme Namun siskon, Kiiran, omistajan luokse kyläilemään ja sunnuntaina menemme sitten porukalla näyttelyyn :) Namulla onkin sitten tyttöseuraa yllinkyllin, kun heillä on myös Nala-kultsi kotona :)Eläinten koulukuvauksen jälkeen Eerikinkartanolla Veikkolassa
Etsintätreenien jälkeen
Etsintätreenien jälkeen
Maalihenkilönä pimeässä maakellarissa
Etsintäporukan päättäjäispalaverin herkkupöytä
Heijastinliivi metsässä on hyvä lisä, näkee hyvin missä koira menee.
Namu odottaa vuoroaan rokotuksiin eläinlääkärillä 

Lokakuinen aurinkopäivä metsässä
Lokakuinen aurinkopäivä metsässäEi kommentteja:

Lähetä kommentti