sunnuntai 30. elokuuta 2015

Kiva päivä KV-näyttelyssä Janakkalassa

 Päivä alkoi aurinkoisena, mutta taivaalla alkoi kerääntymään uhkaavan tummia pilviä ennen tollereiden kehän alkua. Niinpä saimmekin aikamoisen sateen niskaamme ennen omaa vuoroa, onneksi jyrähtelyä kuului hieman kauempaa eikä ukkonen osunut ihan pään päälle. Kehän alkaessa satoi enää vähän, joten meillä oli hyvä onni matkassa kuitenkin. Ja hyvinhän päivä sitten sujuikin. Waterfoxeista paikalla olivat Namun lisäksi Leevi ja Kiira sekä Tiina oli Aavan (Wf Aquarell) kanssa, Abby oli jäänyt kotiin. 

Tuomarina oli Lena Rollmar Ruotsista. Urokset (6 kpl) saivat kaikki ERI:n, mutta SA:n saivat kaikissa luokissa vain ykköseksi sijoittuneet. Namu sai AVO ERI 2:sen ja Leevi-veli ERI 1:sen sekä SA:n ja oli PU3 ja sai vielä CACIB:n.

Kiira oli myös luokkansa ykkönen eli AVO ERI 1 SA ja oli PN4 ja sai Vara-Cacib:n. 

Tiinan Aava oli PN1, VSP ja sai myös viimeisen CACIB:n eli Aavasta tuli nyt myös kansainvälinen Näyttelyvalio eli C.I.E :) Paljon Onnea!!

Onnea myös Namun sisaruksille hienoista tuloksista. Olihan meillä oikein kiva päivä hyvässä seurassa tänään ja paljon oli myös tuttuja paikalla :)

Esitimme myös kasvattajaryhmän, josta saimme KP:n hyvän arvostelun kera.

Namun arvostelu:
Melko suuri, oikea ilme. Hyvä kuono-osa, silmät ja korvat. Hieman etuasentoiset olkapäät. Hyvä selkä, lantio ja häntä. Sopiva luustonvahvuus, riittävät kulmaukset, tehokkaat liikkeet, hyvä turkki.


Kasvattajaryhmän arvostelu:
WF Aquarell, Red Cherokee, Red Apache, Red Navajo: " Ryhmä kahdesta yhdistelmästä. Osoittaa hyvää rotutyyppiä. Oikeanlaiset päät ja ilmeet. Hyvät sukupuolileimat. Liikkuvat hyvin. Mukavat luonteet. Hyvä ryhmä." :)

Namu kuuntelee sihteerin konekirjoitusta :)


Uhkaavat pilvet taivaalla


Leevi ja Namu AVO-luokan aloituksessa

Kasvattaluokka: Aava, Kiira, Leevi ja Namu, KPKuvien Coyright Tiina Schleutker ja Kirsi Luoma


3 kommenttia: