sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Turussa KV näyttelyssä, Vara-Sert

Tänään oltiin Turun KV näyttelyssä, tuomarina Paula Heikkinen-Lehkonen ja tollereita oli 53. Uroksissa oli tasaista menoa, moni sai ERI:n ja Namu sai AVO ERI 1 SA ja sai vielä Vara-Sert:n (PU5)  :)  AVO:ssa oli 12 urosta.

Namun arvostelu:
Tasapainoinen, kookkaan puoleinen uros. Erinomainen luusto. Hyvä rintakehän syvyys ja tilavuus. Hieman pitkä kuono, kallo voisi olla hieman leveämpi. Kauniit silmät. Pysty olkavarsi. Hyvin täyttynyt eturinta. Kiinteä selkä. Tarpeeksi kulmautuneet takaraajat. Erittäin kaunis turkki ja puhdas väri, pienehköt valkoiset merkit. Hieman alaskiinnittyneet korvat. Yhdensuuntaiset vetävät liikkeet.


Kiva päivä kaikenkaikkiaan :) Mukana menossa oli myös Namun veli Leevi, Wf Red Apache, joka sai ERI:n sekä junnuissa Wf Rollingstone , 9kk, joka sai EH:n. Wf Orpheus oli myös AVO-uroksissa ja sai AVO ERI 3 SA.

Nartuissa olivat Wf Oceania, Abby, joka sai tällä kertaa H:n sekä Wf Aquarell, Aava, joka sai hienosti VAL ERI 2 SA PN2 Vara-CACIB, joka muuttuu CACIB:si. Paljon onnea!


                                                                  Namu 3,5 v.



                                                                   Namu ja Vara-Sert 



Namun tuliaiset Turusta; putkiluut ja nasurullat puuttuvat kuvasta, lelu tuli kaupan päälle, kun osti luita, lisäksi uusi näyttelyarvostelukirja, kaupan päälle saatiin kaffeservetit, namidummy, heijastinliivi ja trimmausveitsi sekä tietysti tuo rusetti :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti