maanantai 11. elokuuta 2014

Mejä-kokeessa Mäntsälän Hirvihaarassa 10.08.2014

 Eilen tuli korkattua mejä-kokeessa VOI-luokka. Jälki ei mennyt ihan putkeen, sillä saatiin kaksi hukkaa jäljellä ja tuloksena VOI3 26p. Tuomarina oli Rauli Markelin, koejärjestäjänä Uudenmaan Noutajakoirayhdistys ry.

 Kuuma päivä tuli myös koepäiväksi. Onneksi päästiin meidän ryhmän ensimmäiselle jäljelle jo puolikymmeneltä, silti metsässä oli paahtavan kuuma, ei tuullut lainkaan ja metsä oli rutikuiva. 

 Alkumakaus meni hyvin tutkiessa, samoin ensimmäinen makaus merkattiin ja kulma mentiin tarkistuslenkillä. Toinen kulma, joka oli katkokulma, mentiin ilmavainulla hakien. Toisella osuudella tuli molemmat hukat, ensin Namu lähti jäljestämään oikealle, josta löytyikin krepit puista (?) ja toisen kerran, aika pian edellisestä, lähti vasemmalle. Toinen makaus haisteltiin hidastaen vauhtia. Kolmas kulma mentiin jäljen mukaisesti ja kulma merkattiin. Neljäs makaus käveltiin yli. Kaato löytyi hyvin ja Namu jäi nuuhkimaan sitä :)

 Takaisin kuntomajalle maastosta tultiin jo kahden aikaan ja tulokset luettiin vasta kuuden jälkeen, joten aikaa oli hengailla. Namukin pääsi koskeen uimaan kokeen jälkeen pariinkiin otteeseen. Pitkä päivä, mutta mukavien ihmisten ja koirien kanssa aika meni mukavasti :)

Seuraava ilmo kokeeseen on jo tehty, pidetään peukkuja, että päästään mukaan :)                               Namu kävi joessa viilentymässä pariin kertaan kokeen jälkeen.
                                                  Namu pääsi kuvaan tuuraamaan
                             Kemppaisen Tiinan Oivaa, joka oli jo kotona palkintojen jaon aikaan. 

                            Sekä Tiinalle ja Oivalle että Annelle ja Aqulle (Waterfox Aquamax)
                             tuli AVO1 tulos 44 p. Anne ja Aqu siirtyivät nyt VOI-luokkaan :)

                                                Hienoa!! Onnittelut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti