keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Tokoa ja rallytokoa

Tänään osallistuimme Koirakeitaan järjestämälle teemaillalle, teemana oli ALO-luokan liikkeet kokeenomaisesti suoritettuina. Namun lisäksi paikalla oli kaksi muuta koiraa, molemmat tyttöjä :)

Nyt päästiin harjoittelemaan lievässä häiriössä ilman hihnaa. Namu lähti toisten koirien luo, kun tuli luoksetulon vuoro. Tässä liikkeessä se on pari kertaa aiemmin karannut lähiaikoina. Namu pysyi paikoillaan niin kauan, kunnes pyysin sivulle, lähti ensin tulemaan kovaa ja sitten kurvasikin toisten luo. Mutta nyt saatiin korjattua tilanne ja sain Namun takaisin ja saatiin onnistuneita suorituksia. Huomasimme, että muissa jättävissä liikkeissä Namu ei lähtenyt muiden luokse. Olipa tosi hyvä kouluttaja ja saatiin harjoitella juuri oman koiran koulutustason ja -tarpeen mukaan.

Kaksi teemailtaa vielä jäljellä, siellä aiheina Ei käsky (luopuminen), paikallaolo sekä nouto :)

Eilen alkoi 5 kerran rallytokon alkeiskurssi, kurssilla oli yht. 4 koirakkoa, juuri sopivasti häirötä tänhetkiseen koulutustasoon nähden :) Harjoittelimme paikallaoloa makuullaan sekä istuen ja siitä sitten koiran ympäri kiertämistä, Namu pysyi hienosti paikoillaan. Sitten harjoittelimme seuraamista myös hidasta seuraamista, eteen istumista sekä sivulle tuloa edestä ja takaa kiertäen.

Tämä oli tosi kivaa, Namukin selvästi tykkäsi hommasta ja käyttäytyikin oikein mallikelpoisesti :)

Huomenna taas viikottaisiin agilitytreeneihin ja lauantaina Koirakeitaalle ensimmäisiin mölli agilitykisoihin :)

Lokakuu on täynnä kaikkia kivoja koirajuttuja :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti