keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Taipparitreeniä Saarijärvellä

Eilen treenattiin uudessa paikassa, Saarijärvellä Espoossa, iso metsäalue ja iso järvi, todella rauhallinen paikka, mitä nyt kaksi touhukasta tolleria juoksemassa siellä täysiä :)

Tehtiin hakuruutu vaakuilla, kuusi ruutuun ja yksi heittolintuna. Sitä ennen kuitenkin uitin Namun, tosin siipidami jäi autolle, joten sen tilalla oli lelu. Sen jälkeen mentiin heti ruutuun, matka siis veden ääreltä ruudun aloituskohtaan oli tosi lyhyt. Ja Namu ei mennyt pyörimään ruutuun vaikka oli märkä :)

Tällä kertaa Namu ei tuonut ensimmäiseksi heittolintua, juoksi sinne kyllä, mutta nyt ei myöskään koskenut siihen vaan lähti etsimään toista lintua, jonka sitten palauttikin hyvin. Namu haki ruudusta kuusi vaakkua, joista yksi oli kuitenkin se heittolintu :) Jee!! Yhden vaakuista otti suuhun jopa todella hyvällä otteella ihan keskeltä :)

Lopuksi tehtiin Namulle vielä markkeeraus samalla heittolinnulla samaan kohtaan hakuruutuun ja sitten haki sen hienosti. Sitten vielä toinen markkeeraus vieraalla vaakulla eri kohtaan ja sekin palautettiin suoraan käteen :)

Taran jälkeen ruutuun jäi kolme vaakkua, joista Namu haki pyynnöstä vielä kaksi.

Aivan loistavaa työtä Namulta! Tästä innostuneena ilmoittauduin jo taippareihin, 17.8. Salon seudulle ja 18.8 Asikkalaan, toivottavasti mahdutaan jompaan kumpaan mukaan. Seuraava mahdollisuus on sitten UMN:n järjestämissä taippareissa 31.8-1.9. Raaseporissa.

Sunnuntaina uudet treenit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti