tiistai 11. kesäkuuta 2013

Tollerileirillä 7.-9.6.13

Perjantaina suuntasimme Himokselle Jämsään Tollerileirille ensimmäistä kertaa.
Seuraksemme sinne lähti myös Heidi Inkan kanssa, Inka siis on Namun sisko :) Leirille oli ilmoittautunut n. 160 koiraa ja n. 240 ihmistä. Me olimme ilmoittautuneet NOU-koulutukseen.

 Perjantaina oli teoriaosuus ja lauantaina sekä sunnuntaina käytännön treenejä maastossa, meidän ryhmän kouluttajana toimi Veli-Matti "Atti" Häyrinen.
 Lauantaiaamuna hyvin syödyn aamupalan jälkeen ajoimme Himoksen huipulle, jossa ensin kokeilimme, että perusasiat ovat hallussa, ensin ihan seuraamista ja luoksetuloa, sitten muistinoutoja ja markkeerauksia dameilla. Hyvin meni :)
 Iltapäivällä menimme metsän puolelle ja treenasimme vaakun kanssa.
 Sunnuntaina oli vielä aamupäivän aikana koulutus ja meidän ryhmän vuoro oli tehdä vesinoutoja lokilla. Päästiin myös näyttämään kania ja tekemään kantoharjoituksia. Hyvin meni sekin päivä :)

Saatiin paljon hyviä vinkkejä erilaisiin treeneihin sekä dameilla että riistalla. Koulutus oli tosi positiivista ja kaikki sai tehdä aina niin kauan, että tuli onnistunut suoritus.
Leirillä oli kaikenkaikkiaan oikein mukavaa ja aika kului nopeasti. Ilmatkin suosivat, perjantai-illalla hiukan satoi, mutta loppui sopivasti iltalenkille lähdettäessä. Ensi vuonna uudestaan, ehkä jotain muuta koulutusta silloin :)

Koulutuksista ei ikävä kyllä tullut yhtään valokuvaa, mutta alla sisarukset Namu ja Inka perjantaina, kun saavuimme Himokselle sekä alakuvassa lauantaina koulutusten jälkeen, hiukan olivat väsyneitä vaikka Inka tuossa vielä hereillä onkin :) Loput kuvat lauantaisesta illanvietosta.

  
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti