sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Mölli-tokokisoissa

Tänään olimme ensimmäisissä mölli-tokokisoissa alokasluokassa eli säännnöt olivat kuten oikeissakin kilpailuissa. Kilpailun järjestivät Akateemiset Karjakoirat Helsingin Viikissä. Muita luokkia alokasluokan lisäksi olivat nakki-mölliluokka, mölliluokka ja avoinluokka. Päivä oli aurinkoinen ja mukava, vaikkakin kylmä tuuli välillä puhalteli. Saimme 3. tuloksen pisteillä 113.

Pienet herpaantumiset toi parit nollat. Paikalla makaamisessa tuuli heitteli kuivia lehtiä nenän eteen, ensin Namu yritti saada niitä kiinni vain tassuilla huitomalla, mutta nousi sitten ylös, ei onneksi lähtenyt seikkailemaan muiden koirien luokse. Kävin komentamassa Namun takaisin maahan vähän lähempänä ja sitten pysyi hienosti paikallaan vaikka viereinen koira nousi ylös ja otti pari askelta eteenpäin. Toinen nolla tuli taluttimetta seuraamisesta. Olimme juuri menossa viimeiseen käännökseen, niin lähes vastapäätä kehän ulkopuolella oli valokuvaaja kyykyssä kuvaamassa ja Namu lähti sinne. Se oli Namun mielestä aivan ihana ihminen :)   No harmi, koska muuten oltaisiin saatu siitä hyvä numero.
Taluttimessa seuraamisesta sitä ennen saatiin 7,5, vähän haahuilua. Sitten seuraava liike oli liikkeestä maahanmeno, eikä Namu ollut ihan vielä takaisin kuulolla, joten meni maahan vasta toisesta käskystä, siitä 5. Luoksetulosta sitten saatiinkin täysi 10 :) ja liikkeestä seisomaan jääminen 9,5. Ja sitten hyppy oli täydellinen :) , siitä 10, luoksepäästävyydestä myös 10 sekä kokonaisvaikutuksesta 9.

Nyt vaan lisää treeniä, etenkin häiriössä, niin hyvä tulee :)

2 kommenttia:

 1. Ihan hyvä aloitus. Ei muuta kuin treeniä lisää.
  Pääsit varmaan nyt itse pahimmasta jännityksestä, vai mitä?
  Tuo kuvaajan luo meneminen oli kyllä niin Namumainen juttu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten meni tosiaan ihan hyvin. Juu tuosta on hyvä jatkaa :) Kyllä Namun mielestä se kuvaaja vaan oli siinä just häntä varten ;)

   Poista