maanantai 27. heinäkuuta 2015

Mejäilyviikonloppu Salon Muurlassa, toinen VOI 1 - tulos


VOI 1  26.07.15  
copyright Tiina Schleutker
 Viikonloppu meni lauantaina aurinkoisessä säässä mejä-jälkiä tehdessä ja sunnuntaina kokeessa vuorostaan hieman sateisessa säässä, iltäpäivällä tosin oli jo ihan aurinkoinen ilma. Mejä-kokeen järjesti Salon seudun noutajat yhdessä Muurlan metsästysseuran kanssa Salon Muurlassa, kokeessa oli yhteensä 36 koirakkoa, joista 11 oli tollereita.

Namu sai toisen VOI 1 tuloksen (kaksi peräkkäistä koetta on olleeet ykkösiä) ja näinollen tarvitaan enää yksi ykkönen Jälkivalion arvoon :) Nyt pidetään peukkuja, että saadaan edes yksi koepaikka vielä tälle vuodelle, että päästään sitä yrittämään.

Kokeessa oli myös Tiinan ja Camillan Waterfox Oceania, Abby, joka sai toisen AVO 1 tuloksen ja jatkaa nyt VOI-luokassa, hienoa! 

Olipa hieno viikonloppu hyvässä seurassa, vaikka oli aikaiset herätykset ja pitkät päivät, niin oli kyllä sen arvoistakin. Lauantaina jälkeä tehdessä löytyi muuten hieno valkohäntäpeuran sarvi, pakkohan se oli mukaan ottaa :) 


    Koeselostus: Koira ohjataan huolellisesti jäljelle. Edetään ripeästi maavainulla. Suorat osuudet aivan jälkiuralla, muutamassa vaikeassa kohdassa pienet tarkistuslenkit, muuten hyvin. Katkokulma hienosti rengastaen. Ensimmäinen kulma pienellä pistolla, viimeinen erittäin tarkasti. Makuut eivät juuri kiinnosta, vain yhdelle maltetaan pysähtyä. Hyvä suoritus, jossa ohjaaja luottaa esimerkillisesti hienoon koiraansa.  

    VOI 1, 41 p., tuomarina Marko Saarni.
    Erityisesti tuo viimeinen lause koeselostuksessa lämmittää sydäntä ja siitä voi olla todella iloinen :)


Abby ja Namu kokeen jälkeen 26.07.15

Valkohäntäpeuran sarvi löytyi jälkeä tehdessä

Namun uusi pokaali


Grilli ja lampi takana metsästysseuran majalla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti