torstai 14. tammikuuta 2016

Uintia, pentutreffiä ja lenkkeilyä

Namu pentutreffeillä 9.1.
Viime viikolla olikin paljon koiramaisia tapahtumia. Alkuviikosta perinteinen toko-treeni hallissa, mutta Loppiaiseksi suunnitellut koiratapaamiset siirtyivät viikonlopulle, kun saatiin reilusti yli -20 C pakkaset. 

Perjantaina Namu sai Riemu-neidistä seuraa Hyvinkään koirauimalan (Onnenkoira) altaaseen. Uitettiin koiria ympäri allasta ja välillä heitettiin noutolelu palkaksi. Hyvin meni, oli aika rauhallista menoa, kun ei heitelty leluja koko ajan :) Hyvä niin.

Lauantaina oli Namun ja Mangon pentujen toiset treffit. Tällä kertaa mukaan pääsivät kaikki neljä pentua omistajineen ja Namu sai juoksukaverin Katen Meisjestä :) Otin mukaan taas variksen- ja lokinsiipidamit, kanidamin ja peuransorkan. Pennut olivat innoissaan niistä ja Namu näytti miten niitä kannetaan :) Kiva oli nähdä jo miltei 12 viikon ikäisiä pentuja. 

Sunnuntaina oltiin Tiinan järjestämällä Waterfox-lenkillä Kiikalan metsissä. Pakkasta oli n.-14 C ja aurinko paistoi, luntakin oli mukavasti. Teimme noin 5 km lenkin ja koirat juoksivat varmaankin tuplasti sen. Mukana menossa oli Wf Non-Stop "Topi", Wf Wagner "Wage" ja Reponi-tyttö, Wf Rollingstone "Leo", Wf Inka (Namun sisko), Wf Tic-Tac "Tuikku", Wf Aquarell "Aava" ja Wf Oceania "Abby" sekä tietysti Namu :) Lenkin jälkeen nautimme vielä kaffet ja teet pasteijoiden ja mustikkamuffinssien kera. Kiitos Tiinalle ja kaikille mukana olleille, oli tosi kivaa :)

Lisäilen loputkin kuvat, kun saan ne tsekattua koneelta, mutta alla sunnuntailta kuvia :)
Aavalla ja Namulla oli samanlaiset oranssi/keltaiset heijastinliivit :)
Inka

Topi, Tuikun veli
Aava ja Abby
Abby
Porukka koossa lenkin jälkeen :)
Kuvausvalmiina :)
Sisarukset Topi ja Tuikku täyttivät 12 v. 13.1.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti